Isuzu
      HOME Despre noi Service Evenimente Contact         
top
*Oferta speciala
ISUZU Evenimente SRME
nu are poza
Scurt istoric Anadolu Automobil Rom

 Vizita onorabila

Domnul Tugrul Arıkan, director general al Anadolu Isuzu a facut in data de 3 martie 2014 o vizita la sediul Anadolu Automobil Rom. Domnul Tugrul Arıkan a venit pentru a se interesa in mod direct de modul in care marca Isuzu este primita de piata romaneasca si, mai mult, ce imbunatatiri ar putea fi aduse produselor Isuzu pentru ca acestea sa fie mai bine primite in Romania. 

Anul trecut marca Isuzu a fost lider de piata in segmentul autocarelor si, de asemenea, lider pe segmentul autobuzelor urbane. Isuzu Citibus a fost principalul autobuz urban cu podea coborata de pe piata noastra, in timp ce Isuzu Novoultra si Turquoise au marcat pe segmentul autocarelor medii.

Domnul Tugrul Arıkan s-a declarat multumit de rezultatele excelente ale Anadolu Automobil Grup si a reiterat angajamentele producatorului de autobuze si autocare Isuzu in sprijinirea importatorului din Romania. 

Cu ocazia vizitei la sediul nostru din Ciolpani, domnul Tugrul Arıkan a strans mana fiecarui membru al echipei noastre si a facut o fotografie de grup cu toti angajatii Anadolu Automobil Rom.

 
Licitatiile pentru traseele judetene

In curand vor fi publicate criteriile pentru licitatiile de trasee judetene. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul revistei Tranzit, accesand link-ul:

http://www.traficmedia.ro/ro/196-ambele-limbi/romana/news/2013/iulie/3820-au-ramas-aceleasi-criterii,-plus-pretul-biletului.html

 

Pentru acestea veti putea utiliza autocare de categoria 1, precum Isuzu Novo Ultra si Isuzu Turquoise, mai ales ca in aceasta perioada exista o oferta speciala cu reducere de 2500 euro aplicat la pretul de pornire.

 
Un nou membru in familia Isuzu

La sfarsitul lunii aprilie a avut loc la Istanbul prezentarea viitoarei game de autocare turistice Isuzu Visigo. Noul produs intra la categoria sub 10 m si va oferi pana la 38 de locuri pe scaune pentru pasageri.  Dupa ce s-a impus in piata autocarelor midi la capitolul calelor de bagaje, Isuzu Visigo vine sa confirme pozitia sa de lider in acest segment, oferind 5,5 mc pentru depozitare, fara a lua in calcul rafturile din salonul pasagerilor.

Autocarul este conceput dupa cele mai noi tendinte in domeniu si raspunde cu brio noilor masuri de siguranta cerute de comisiile de specialitate. Pentru confortul termic al pasagerilor, Visigo vine dotat cu o instalatie automatizata de reglare a temperaturii interioare. Aceasta va mentine temperatura setata chiar daca porneste dintr-o zona cu frig si ajunge pe litoral la 40 de grade, multumita noului sistem de aer conditionat/incalzitor. Pe partea de racire instalatia are 28,4 kW, iar pentru incalzire se mizeaza pe 38,3 kW. Este primul autocar din clasa sa care ofera climatizare completa. Motorizarea este asigurata, la momentul lansarii, de binecunoscutul propulsor Isuzu de 5,2 litri turbodiesel de 204 CP ce echipeaza si autobuzul urban Isuzu Citibus.

 
Isuzu Novociti in turneu

Isuzu Novociti a fost in Romania, parcurgand peste 2000 de kilometri. Isuzu Novociti a vizitat orase precum Pitesti, Sibiu, Zalau sau Satu Mare. De asemenea, a fost expus la “Targul Ofertelor Speciale” organizat de revista Ziua Cargo, la Bucuresti. Mai multi operatori de transport din Ilfov dar si din judetele mentionate mai sus s-au aratat interesati de acest autobuz urban cu valente de vehicul interurban. Podeaua coborata la partea din spate face foarte facil accesul persoanelor cu dizabilitati locomotorii. Scaunele sale confortabile au fost apreciate de toti cei care au urcat si au stat pe acestea pe timpul turelor demonstrative. In Oradea si Zalau, reprezentanti ai autoritatilor locale dar si ai regiei de transport au apreciat manevrabilitatea, confortul si spatiul interior oferit de Novociti. Dotarile standard oferite de Novociti precum instalatia de aer conditionat, rampa pentru acces persoane cu dizabilitati si instalatia audio sunt doar cateva dintre argumentele ce-l transforma pe Novociti intr-un vehicul excelent pentru orasele cu strazi inguste unde autobuzele mari abia se strecoara sau chiar trebuie sa-si modifice traseele pentru ca le putea strabate.

 

top
footer
 2007-2013            Home  |   Despre Noi  |   Evenimente  |   Service  |   Vanzari  |   Contact